Teksten op maat

Proficiat aan het mooie bruidspaar
Jij bent mijn beste vriend
Ik ben je zo dankbaar
Welkom klein wonder
Dat je nog lang en gelukkig mag leven
Ongetwijfeld leuke wensen en uitspraken, waar op zich niets mis mee is. Met de teksten van Speechless ga ik echter graag een stapje verder. De meerwaarde die ik wil bieden is het unieke karakter van mijn teksten. Het alledaagse overschrijven en net dat tikkeltje persoonlijker maken.

 

Graag wil ik een stem geven aan diegenen die dolgraag een boodschap onder woorden willen brengen maar daar zelf niet in slagen. De nadruk ligt op het in gesprek gaan met elkaar, het samen formuleren van de boodschap die je wilt overbrengen en het vinden van het gepaste kanaal om dit te doen. Ik wil je helpen om teksten op een persoonlijke, taalkundig correcte en originele manier uit te werken, wat ook de drijfveer voor het schrijven van je tekst is.

 

Authenticiteit, empathie en de liefde voor het woord zijn de kerningrediënten van dit concept. En het geloof dat in elk van ons de kracht schuilt om onze diepste gevoelens in woorden te vangen (met een beetje hulp van mijn woordtalent). Het schrijfproces is daarbij pas afgerond als de tekst voor jou af voelt.

Schrijfprojecten

Naast het schrijven van tekstboodschappen op maat behoren ook andere schrijfprojecten tot de mogelijkheden.

 

Wil je bijvoorbeeld al jarenlang een familiekroniek aanleggen of wil je zo graag dat verhaal neerpennen van je grootvader in de Tweede Wereldoorlog?

 

Zoek je spreuken of gedichten om je vakantiefoto’s om te toveren tot unieke wenskaarten?

 

Wil je iemand verrassen met een ludieke gedichtenbundel die het verhaal vertelt van hoe je elkaar leerde kennen?

 

Wil je de foto’s op je website graag verrijken met enkele rake citaten, treffende gedichten of een getuigenis?

 

Welke schrijfproject je ook wilt uitwerken, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en ik bekijk op welke manier we ermee aan de slag kunnen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief