Woordenwinkel

In de Woordenwinkel kan je terecht voor een gevarieerd aanbod aan inspirerende homedeco-spullen. Ook mijn dichtbundels zijn te koop via deze online winkel.

 

Alle producten zijn unieke creaties waarin op een originele manier en met de nodige zin voor humor tekst verwerkt is. Ik houd ervan hoe woorden ons leven doorweven en hoe we ze letterlijk in ons interieur kunnen integreren. Dagelijkse gebruiksvoorwerpen, leefruimtes en accessoires zijn de perfecte dragers van het geschreven woord. Alles om ons heen ademt taal, elk hoekje in ons huis vertelt een eigen verhaal.

 

Vind je in het bestaande aanbod niet waarnaar je op zoek bent? Geen nood! Er zijn heel wat mogelijkheden op het gebied van tekstbedrukking.
  • Alle teksten uit de Woordenwinkel kunnen op een andere drager (bijvoorbeeld andere kleur kussen, op een tas in plaats van op een houten snijplank) gedrukt worden.
  • Of ik schrijf een tekst op maat van diegene waarvoor jouw woorden bedoeld zijn en druk die af op het gewenste item uit de Woordenwinkel.
  • Je kan mij ook zelf een te bedrukken item aanleveren. Ik zorg er dan voor dat de gewenste tekst erop komt te staan.
  • Verder is het ook mogelijk om items te personaliseren op naam. Voorbeelden van tekstbedrukking waar de voornaam in verwerkt is, vind je onder de rubriek Kinderdromen in de Woordenwinkel. Bedrukking op naam kan echter ook perfect op items uit andere rubrieken.
Aarzel dus zeker niet om mij te contacteren. Ik ga graag met je in gesprek en bekijk of het mogelijk is het bestaande aanbod bij te sturen of uit te breiden. Je ontvangt in dat geval een offerte op maat van jouw specifieke wens.